PRP (PLAATJES RIJK PLASMA)

PRP is een nieuwe behandelmethode waarbij met eigen bloed huidverbetering, vullen van lijntjes en contourverbetering bereikt wordt.

Na het afnemen van een beetje bloed en centrifugeren, blijft er plasma over dat boordevol bloedplaatjes en groeifactoren zit. Dit "plaatjes rijke" plasma wordt in de huid geinjecteerd waardoor de huidcellen enorm gestimuleerd worden, hierdoor treedt huidverbetering op (rejuvenation). Met de juiste technieken kan ook vulling van lijntjes en rimpels bereikt worden, zelfs het vermeerden van volume is mogelijk om de contouren van het gezicht te verbeteren en dit alles in EEN behandelsessie. Er zijn 3 behandelingen nodig voor het beste resultaat maar na de eerste behandelingsessie is al effect zichtbaar dat na 4 weken optimaal is. De behandelingen vinden om de 4 weken plaats.

Omdat PRP met eigen bloed plaatsvindt is het absoluut veilig, lichaamseigen en is medicijngebruik of ziekten geen probleem meer. PRP is uitemate geschikt voor het gezicht, de hals, het decollete en de handen.

Neem contact op
PRP